tertekan

cmne cara nak hilangkan rasa tertekan dlm diri kita ye? sy bersalin da x lama lgi. sy duk umah mentua. sebenarnya sy sgt tertekan akhir2 ni. sy rasa down sgt, sy selalu menangis. mcam rasa kesedihan aje mengenangkan nasib sy ni. orgtua sy duk kampung jauh sgt dri sy. sy xde tempat nak mengadu, sy rasa stress sgt. sy xtahu nak kata apa lgi. sy takut lepas sy brrsalin nnti, sy bole jdi lgi tertekan. minta tolong rakan semua doakan kebaikan utk sy dan anak yg sy kandungkan ni ye ❤️

1 Balas

awk kbe meluah sis kt suami ap yg awk trase ati ke ap ke crite je . sy alami mse preggy ank ke 3. smpai sy mrh2 suami sy . toi lps sy lakukn hal tu . kira sy meluah pd suami . sy da ok dn redho dgn ap jdi pd dri sy . luah pd org trdekt lebih baik . sbb awk ad tnde2 kemurungn .

4y ago

sy phm ap sis lalui . sbb sy dlu ank prtama pn menumpg dgn mak mertua . lg plak kita mengndg kita ad pragai jdi mls . asik nk lelap je sbb bdn rse lesu . kerp juga gduh dgn suami krn msih xcri rumh lain mse tu . suami mtk saba tpi sy kata lh pd suami . yg dy kne phm situasi sy . sy ank mntu permpuan . ap sy buat gerak geri sy semua dorg pndg lps tu xd pravasi . xkn sy nk kne tnjuk rjin 24jam . sy pn ad mse nk reht2 nk santai2 . Alhamdulillah slps sy luah . sy da ad rumh sndri tok d duduk . sy dgn suami pn lebih tenang .