Bleeding kali kedua

Ada x ibu2 yg bleeding byk msa prgnant? Sbab apa ye. Sy da dua kli bleeding byk cmni. First time dktor ckp xda pape. Second time sy xtau lg.skrang sy dkat emergency. Doakan baby sy selamat..😢

1 Balas

Allahu. Mama doa byk2 ye. Moga mama dan baby selamat semua. Be positive. Jgn pikir yg bukan2. Mudah2an tiada apa2 yg teruk. 😘

3y ago

alhamdulillah baby okay. dktor ckp bleeding biasa, klu bleeding lg dia suruh pgi kk je check jntung baby. 😊