Kena mandi hadas ke?

Assalamualaikum momi² dlm ni semua. Sy nk tanya sikit. Sy ada bleeding yg banyak waktu 13week. Sy ingtkan sy keguguran. Tp sbnrnya sy ada apendik. Lepas operate apendik, Alhamdulillah bleeding dh xde keluar dh. Baby pon selamat lagi. Masih sihat bernyawa. Soalan sy,perlu ke sy mandi hadas sbb sy bleeding tu? Maaf tp sy sgt keliru dgn situasi ni.#pleasehelp #pregnancy #advicepls #ingintahu #bantusharing

1 Balas

waalaikumussalam, x perlu mandi hadas puan. syukur alhamdulillah bayi puan selamat. harap terus selamat sampai melahirkan ye. jaga kandungan baik2

2y ago

terima kasih atas jawapannya sis. amin²