Bleeding 14 minggu

Salam mommy ..sy bleedingg masuk 14mnggu 2 hri ni .doc sahkan drh sy x brapa byk lg .. selama sy prgnant ni la first sy bleeding .. doakan baby sy sihat dan bertahan . sy takutt .sy sedih ..biasalah first baby x tau apa2 pn .#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

5 Balas

Saya pun sama sis.. Saya minggu ke 7 esok nak masuk 8. Tapi tak banyak. Kadang-kadang secalit darah Kadang-kadang coklat.. Ghisau juga. Hmm saya dah makan ubat kuatkan rahim ada masa keluar ada masa tidak.. Depend pada pergerakkan saya..

Banyakan rehat ya mummy. Positif je inshaallah baby xde pape ok. Kalau ada rasa xok cepat2 g hospital ok

Semoga dipermudahkan ye ❤️

3y ago

Aamiin in shaa Allah 💕

hmmm 🥺🥺🥺🥺

semoga baik2 saja