Doakan baby sy

Assalamualaikum..hai mommy semua..sy nk minta tolong..sy pregnant baby first dh masuk 33wks..smlm Dr scan ada ckp kepala baby sy besar ckit dr bdn dia..jd Dr suh refer pakar..sy nk minta tlg mommy semua doakan baby sy semoga ok je..semoga sihat sempurna..sy risau sgt...tq mommy..?

2 Balas

Smga urusan puan dipermudahkan. Doa byk2.. mommy ade buat scan details tak? Dr situ bole tau ade masalah atau x

Mcm mna keadaan baby sis skrg?

4y ago

Alhamdulillah bby ok..xde pn yg kepala besar tu..cuma rambut je yg lebat..tu yg scan nampak mcm kepala besar..