Bleeding

Assalamualaikum shbt.. usia kehamilan sy da 7weeks. pagi tdi ade turun mcam cecair gelap, mungkin bleeding kot tolong doakan sy dan baby yg ada dlm perut sy baik² sihat ye.. ini preggy sy yg kedua, yg first dulu sy keguguran.. minta jasa baik shbat/mommy semua doakan sy ye. semoga xde ape yg berlaku hal buruk pda baby sy. jujur sy sgt down skarang ni.

6 Balas

Awak sama macam saya. Tapi saya cecair warna koko. Hari tu pegi scan masa 6weeks dr cakap okay takda apa. Dia bagi ubat kuat rahim, dua tiga hari tak turun .semalam, Turun balik. Saya pun risau cuma boleh doa jalah. Hari ni dah masuk 7weeks. Hpe takda apa2 lah

Pegi hospital terus...bleeding time pregnant byk punca.. Saya dulu spotting koko je...then gi hospital. Dktr cakap threaten miscarriage..terus kena refer doktor pakar O&G..pkul 1 pg scan kot bawah..jantung baby ok..dktr suggest masuk wad utk di pantau

Klau ade turun cecair gelap, cepat2 pg jumpa Dr ye 😊

harap2 tkda apa..sis berdoa bnyk2 ya semoga smua elok2 ja..aminn

Kalau ok xdk bleeding apa klu mkn duphaston jgk da effect x ?

4y ago

Duphaston ubat terkawal. Hanya boleh makan dengan kebenaran doktor

Mudah2an aamiin