1year czer history dan mahu exercise Jump rope skipping

Assalamualaikum! Hi! Sha mau tnya ada tdak mama2 yg lepas czer setahun sudah mula exercise mcm jump rope or any heavy exercise?

1 Balas

mcm sy skrng ni anak bru umo 15bulan.. husband just bg saya excersize cycling je dkt gym tu pn tgk ada rs sakit mana2 part x....dgn skipping..tupn ms skipping husband suh rs2 mcm lepas lompat beberapa kali tu ada rs sakit x..or ok..br naikkn kiraan tuk lompatan seterusnya...jika rs mcm sakit dkt mana2 bahagian..just stop je .. kmdian main badminton bg kluar peluh..dgn senaman ringan