keguguran ?

sya mngandung 5 minggu lpastu ada keluar darah n sakit perut la . terus p jmpa doktor , doktor ckap kandungan mmg xnmpak sdh tp cek dari bawah tiada ketulan atau apa2 yang mnampakkan keguguran . sya binggung d sni , apa perlu sya buat ye ?

7 Balas

Kalo betul nak Tau check drh time tu..result drh xkn menipu..sbb sy dulu pn cam tu..last doc suruh check drh sbb kite da check upt byk kl positif..check kt klinik swasta pn positif..tp miscarriage..check bwh pn xnmpk ape..selang 3 Hari benda tu kuar sndiri..mungkin hcg rendah lg

syaa keluar darah mau satu minggu lebihh sudaa ni .

Sama mcm sy dlu. Org ckp chemical pregnancy.

tgg beberapa hr lg sis.. tgk dl cane..

4y ago

kdg2 sbb awl lg, mmg xnmpk sis.. try tgk lg beberapa hr.. hrp2 kandungan sehat2 je..

oh mcm tu

Semoga ada rezeki sis..

Semoga ada rezeki...

4y ago

Most wc