berat badan lebih

Assalamualaikum semua, nk tanya sikit, ad tips tak nk maintainkan berat atau nk kurgkan berat sebb saya ni berat 80 kg tapi bru 20 minggu.. Msa mula2 cek 75 je pastu dalam masa 5 minggu naik 5 kg.. Ad tips x cara jga makan, swbb nak kata makan bnyak sya jenis makan biasa2 sebab xlalu mne pon adeh,

1 Balas

sama ngn saya 1st trimester sy xlalu mkn ngn loya selera mkn mmg kurang 10week bukak buku pink berat terlebih 3.5kg 83.5 kg next week tu terus kna mnum air gula,nurse ckp sbb berat terlebih 😅 saya pun tengah cari tips mcm mana nk turun time pregnant 😅