cara turunkan berat badan

Hi momies! Saya nk tanya, ada x mumies di sni yg naik berat even 1 kg dlm 2 minggu? Ada tips x utk turunkan berat? Saya ada gdm, harini timbang berat naik 1.3 kg dlm msa 2 minggu. Doc suruh cek bp dan urine test 2 kali sminggu dah. Dan kene turunkan berat bdn. Ada x yg sama mcm saya?

1 Balas

Saya mse preggy berat overweight..smgu 2 kly kne g klinik..tp cek bp, air gula xde sgkut..alhamdullilah..tp tu la mulut asek nk mkn jeee..sis kne mkn sikit tp kerap klu lapa..tu yg nurse pesan dlu..hihi