alahan pening dn mual

Assalamualaikum selmt tgah Hari...dh 5minggu5 Hari usia kandungn sy....sy mual truk dgn pening truk,bdan demam...sblm Ni Ada g klinik doc Kasi ubat to x jalan....dh brpe Hari x dpt nk kje.....asal nk brjalan kple pusing2....nk makn pon kne baring....😭🥺ape lah patut sy buat....pg TD minum air putih kua blik....urmmm😭bilakh akan brakhir..😭

2 Balas

saya kalau ada masalah bila pregnant, saya akan fikir "syukur Allah bagi aku peluang ada baby dlm rahim, kalau nak bandingkan dgn org lain yg still menunggu utk rasa tambah lagi yg dah bertahun-tahun kawin tapi masih belum diberi peluang." . jgn terlalu merungut,nanti Allah tarik nikmat jadi ibu lagi susah. klau dah takda tenaga & xbleh mkan boleh pergi hospital.. selalunya dorang akan tambah air la, klau still xokey kena masuk wad.

Sabar ye mommy 💪

4y ago

🤗