sedih

TD g klinik krajaan blh pulk x cheak lg dh soh blik😭😭😭soh tggu 2 minggu lg cheak nk comformkn priod dtg ke x..dh bnyak Kali dh try urin Naik 2 line...🥺🥺🥺😭😭,sy dhlh kje lasakk,,nk comform kalu gini mane lah org nk caya Tampa bukti☹️

2 Balas

Puan pegi check kt swasta, nt blh bwk bukti tu utk buka buku pink kt kk.. Sy x trus pg kk sbb nk tgu org pn ramai pn satu hal.. Sy trus g swasta check n scan then pk kk amik appmnt utk buka buku pink.. Bwk skli gmbr scan tu nt

Pergi kat swasta boleh sis

4y ago

Baik lah esok sy pegi