Set Hamil & Pantang SALINDAH. RECOMMENDED

Assalamualaikum, seha nak share supplement Seha amalkan ketika mengandung. Alhamdulillah memang nampak kesan  dekat seha dan baby seha ?. bila melihat testimoni dari orang lain. Memang sama sebijik sejebon ?? Apa ja kesannya? - semasa pregnant Seha pada 1st trimester dah start nak ada mual2. Tapi bila amalkan supplement Salindah ni. Seha dah tak ada mual2 dh ? - dan sewaktu bersalin. Alhamdulillah normal. Lain orang lain cara bersalinnya. Ada je Seha dengar berlaku tumpah darahan ketika bersalin dan sebagainya. Even so. Seha alhamdulillah ??. Pssttt... Mak mertua dan mak seha pun rupanya amalkan Salindah juga mereka pun delivery normal juga. Lama jugak Supplement Salindah ni ya ?? - masa Baby Seha 2 bulan atau lebih. Tulang baby Seha dah kuat dah. Boleh tegakkan kepala. Tak lemah gemalai sangat. -dan sekarang Baby Seha, alhamdulillah gembira sangat ?. Baby yang pandai dan cerdik. Kurang menangis. Behave. Selalu senyum. Faham apa orang kata. Jika demam. Sekejap je demam. 2-3hari dah recover balik. ? Ini Seha ada share gambar2 testimoni akak2 kita yang pernah amalkan Salindah. Semua kata best ? Mesti korang tertanya2 mana nak beli Salindah ni. Dont worries ? Tekan link whatsapp direct bawah ni. Tak nak beli set pun tak pa. Nak beli loose pun boleh. ?? ??? Www.wasap.my/60177135180/SalindahSetHamilbby Atau whatsapp no ini 0177135180 #sethamil #salindahsethamil

Set Hamil & Pantang SALINDAH. RECOMMENDED
4 Balas

memng bagus set hamil & pntang salindah nie..sya ginakn dr ank pertama lgi🥰

5y ago

Alhamdulillah 😊👍 sy pun guna masa 1st pregnant ni. Alhamdulillah. Bila sy lihat testimoni mak2 yg lain. Sama la. Anak pun faham kita apa. Behave la. Smpi mil sy kata mcm tak ada cucu. Sbb jrg nangis 😅

😁

👍

💕