Kebaikkan B1 Minggu Ke 12 Ke 24 - Salindah

Assalamualaikum ? Hye mommies to be ? Ada yang mencari supplement tambahan untuk mom to be ? Jom dengan Salindah B1 Sesuai untuk ibu-ibu mengandung dalam sekitar minggu ke 12-24 sahaja. Seha pun guna Salindah. Memang terbaik. Sepanjang Seha amalkan Salindah B1 memang tiada mual2 pun. Alhamdulillah. Jom la cuba. Tak rugi. Untuk anda juga tau. Dan next ada B2. Nanti seha akan up lagi ya ?. #sethamilpantangsalindah #salindah Nak order jom whatsapp seha 0177135180

Kebaikkan B1 Minggu Ke 12 Ke 24 - Salindah
1 Balas

Is it kkm certified sis?

5y ago

Ya sis. Sis ada nampak MAL di gambar di bahagian produk. Itu nombor series. Boleh cek di website kkm jika sis rasa ragu2 ya.