INTRODUCE BABY FOODS Start 6m

Assalamualaikum & hi mommies, Dah ada anak mommies nak umur 6m. Alhamdulillah ? Mereka dah semakin nak mula makan. Seha nak introduce mommies2 semua tentang group fb ini. : Happy Baby Foods Malaysia Group ini adalah membantu para ibu yang tertanya2 nak bagi makan apa bila anak dah 6m sehingga 2 tahun. So no worries. Group ini sangat membantu. Dan ramai mommies di sana akan membantu mommies semua jika ada pertanyaan. Dan ada pelbagai resepi yang menyihatkan untuk anak2 kita. ?? Jom lah join tak rugi. Seronok lihat anak2 mommies di sana makan. Dan bam bam dengan sihat. Seha bukan admin. Tapi seha nak share dengan mommies semua ?❤️ #happybabyfoodsmalaysia

INTRODUCE BABY FOODS Start 6m
2 Balas

Wasalam.. Hai.. Kte 1 of the member.. Kita selit Happy Breastfeeding Malaysia jugalah ye😊..Mommies2 jemput join..byk info yg berguna dlm group nie😊.

Thank youuu

5y ago

Wlcm. Semoga membantu 😊