Early Pregnancy

Assalamualaikum, pengalaman Pertama Saya.. Maaf Ingin Tahu Di Awal Kehamilan Jika Tidak Nampak Sgt Baru Lg Tu Patut Pegi Scan Di Kk Or Klinik Swasta? Sbb Bila P Swasta Pun Suruh Valik N Dtg Semula Sbb Xnmpk Sgt Gitulaa Tp Mahal Sgt Casnyaa, Tya Pendapatja 😊Tq

1 Balas

Waalaikummussalam. Baru lagi Tu bermaksud terlampau kecil lagi. Cuba puan tunggu dulu sebulan dua insyaAllah baru nampak dan Rasa Berbaloi untuk pergi scan😊 Puan kena ingat juga ya, setiap doctor lain lain Cara layanan dia. Bukan semua klinik swasta atau kerajaan layanan dia Sama ya😊