Assalamualaikum Akak2 Dan Ibu2, Sekadar Ingin Bertanyaa Patutkah Sy Pegi Scan? Sy Mmg Musykil Btl Sbb Kedua Duanyaa Pudar😢Sy Kurang Faham, Ini Pengalaman Pertama Sy, Anak Sulung Perantau Di Kl Jauh Dari Family😊🙏Hrp Dpt Kongsi Pengalaman.

Assalamualaikum Akak2 Dan Ibu2, Sekadar Ingin Bertanyaa Patutkah Sy Pegi Scan? Sy Mmg Musykil Btl Sbb Kedua Duanyaa Pudar😢Sy Kurang Faham, Ini Pengalaman Pertama Sy, Anak Sulung Perantau Di Kl Jauh Dari Family😊🙏Hrp Dpt Kongsi Pengalaman. Another one, takut sy pegi klinik disuruh valik sbb awal lg and blm nampak.. Sy test selang 3 hari Gambar kiri 1st test, gambar kedua 2nd test😅

Assalamualaikum Akak2 Dan Ibu2, Sekadar Ingin Bertanyaa Patutkah Sy Pegi Scan? Sy Mmg Musykil Btl Sbb Kedua Duanyaa Pudar😢Sy Kurang Faham, Ini Pengalaman Pertama Sy, Anak Sulung Perantau Di Kl Jauh Dari Family😊🙏Hrp Dpt Kongsi Pengalaman.
44 Balas

Kalau nk g scan kena 3bln ke atas bru nampk. Kalo nk msuk 3 bln bleh tp nurse akan sruh awk tahan kncing bg pundi kncing penuh bru bleh nampk. InsyaAllh positif tu. ☺️☺️

Kalau saya...pudar macam ni bru dalam 4 5 minggu masa tu maybe kantung pom kecik lagi..sy pegi scan masa 8 minggu tu pom kantung je besar baby kecik sgt2...

Sy pun mcm ni haritu, lepas tu geram beli brand clear blue. Yg tu nampak jelas dan nyata. Time check kena betul-betul lepas bangun tidur, 1st urine.

Tahniah kita pon 1st mcm ni jugak pudar Alhamdulillah skrg dah nak masuk 5bulan. Tunggu 2minggu lagi pegi scan inshaallah ada 2

Kalau nak scan tunggi 6w atau 8w. Pengalaman sy kalau terlalu awal scan cuma nmpk kantung rahim je. Nti awak lagi confius

Slagi ada double line, walaupon samar2..insyaAllah positif 😊..dr situ dh kene kawal permakanan n amalkn asid folic

Awal kandungan, line mmg pudar. Biasanya 6 minggu ke bawah, scan belum tentu nmpk sbb kandungan masih awal

Tahniahh. Kalau awak nak scan.. Better kandung 8w keatas ke. Sebab takut awal2 taknmpak

positive ni awak,kalau was was awak repeat upt smpai puas hati then baru la pi scan ye

baru lagi tuu. kalau nak betul2 terang tunggu seminggu lagi, nnti cek.