Kepastian

Assalamualaikum... Pada hari sabtu baru2 ni.. Sy ada buat test.. Naik double line.. Siang tu sy pegi klinik swasta, buat test pun naik double line.. Hari isnin sy pegi klinik kerajaan, buat test tetiba jd negatif... Ptg tu jg sy pegi klinik swasta buat scan.. Ada kantung.. Buat urine pun positif.. Smlm sy pegi klinik kerajaan buat scan tp x nmpk kantung.. Pg td sy buat urine.. Positif... Normal ke smua ni?

2 Balas

saya suggestkan kalau puan buat check up dgn swasta terus kan...xperlu campur2 sampai jadi keliru...saya pernah jgk alami situasi puan ni... waktu 8 weeks anak saya.. doc kk scan ckp xde...hanya kantung...masih tidak puas hati saya ke swasta...alhamdulillah siap dgn heart beat... jd saya teruskan je kt swasta sampai bersalin...

skrg dah brpa mggu sis