haii mummy

sye baru je test 2 kali line postif.. ape agk perlu sy buat.. terus buat buku pink atau sy pegi check scan dulu d klinik swasta #bantujawab

1 Balas

Tahniah! Dah plan nak buka buku kat mana? Kalau nak buka kat KKIA, dah boleh call atau walk in untuk dapatkan tarikh temujanji. Nanti nurse akan guide apa step yang awak kena buat. Kalau nak buka kat klinik/hospital swasta pun sama juga. Call klinik/hospital berkenaan, nanti diorang akan guide.