upt postif tp scan x nampk

hi semua.. nk tnya, hari tu sy buat ujian upt kt rmh yg beli dr farmasi, dpt double line.. tp bila pegi klinik buat lab test, negative.. pastu scan doktor kata x nmpk.. hmmm, tp period sy dh hampir 40 hari lewat.. doktor suruh pegi 2 mnggu lg check.. ade sape2 pernah trjd cmni? nk percaya siapa ehh ? sy tgh TTC.. mengharap sgt.. hmmmm

1 Balas

Sabar sis.sis ikut je ckap dok.tunggu sebulan je lagi baru repeat.sbb saya pernah mcm sis 3 bulan x dtg priod,pegi hos check upt negative,scan prut ksong.dok kata hormon x stabil.tpi naluri saya kuat mengatakan sya hamil.saya sabar je.saya tunggu je.nak Masok 4 bulan x dtg priod,check sndiri upt,positif.terkjut sgt2.xpuas ati,pegi hos,scan baby dah sebulan😂saya pelik.sbb sya dh 4 bulan x dtg priod,sptut Nye baby 3 bulan lbh tpi Ni x.baby Bru sebulan.tnya dok,dia kata normal sbb ikut bdan masing2.ada yh hormon lmbat nmpak n Ada yg cepat.saya mengandung Kan dua2 anak saya,Dua dama je tNda2 hamil.3 bulan lbh xdtg priod

4y ago

Tu la.kadg2 Ada doktor yg buat endah x endah je Kat patient.jenis doktor pemalas tu sis.x semua.ada doktor yg bgus,dia Akan explain dri a - z.