CONFUSE PREGNANT KE TAK

Assalamualaikum haii mommy. Sy lewat period 5w n dah pegi buat UPT di klinik. Bila buat UPT second line tu kabur, doktor ckp positif n lg 2w dtg check sbb awal lg. Sy inginkan kepastian lg, saya buat test dirumah tp result negatif (1 line je) knp ye? sbb saya risau sgt dan inginoan jawapan #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

2 Balas

Tunggu, test semula & lihat result. Saya masa lewat period 5w double line dah terang sgt dh sis utk single pregnancy. Doktor mmg sahkan sy pregnant sbb dh buat UPT test kt kk. Masa 18w scan girl. Wallahua'lam.

Try Tukar upt brand lain. And test kencing yg awal pagi sbb masih awal2 lg. Doktor pun dah cakap okay tu. Takda apa lah, unless Kalau bleeding ka apa, a need to be worried jgk tu.