Selepas bersalin bakal suami azankan

Assalamualaikum, nak tnya, macam sya single parent,tapi bakal suami nak bertanggungjawab n jaga sya, kalau lepas bersalin nanti, dia yg azankan n qamatkan boleh ke? ?maaf nak tahu je..

10 Balas

Boleh je sesiapa azankan..Sye yg pernah ade suami pon xsmpt suami azankan..Abg kndung yg azan kan atau ayh mertua tlg azankan..Sesiapa even doc boleh azan @ iqamatkan kt bby..jgn isau..Mnta tlg kt doc laki azankn boleh..Sb bg bby dgr kalimah Allah..

Boleh saje sapa2 pun. Tmpt sy kerja kalau xde org azankan pn dr laki akan tlg azankan

Boleh sis. Sesiapa pon boleh azankan. Yang tak boleh tu temankan dlm LR masa bersalin . Hehe

5y ago

Oh ye eh, okk pham

Boleh sj...yg penting dah sah nikahnya slps melahirkan...

Boleh saje...tak jadi masalah pon sis...stay strong ya

Bolej je asalkan ada orang azan kan. No prob

Waalaikummussalam... Rsnya boleh je.

Boleh sis x Dak masaalah

Boleh sgt sis 🙂

Boleh je...