Vitamin untuk ibu

Assalamualaikum nak tanya, kalau awal awal pregnant, vitamin apa ya yang bagus untuk baby. I means yg ada dekat farmasi. Ada yang suggest obimin. Kalau boleh nk sekli yg ada folic acid apa tuh ?

2 Balas

Obimin boleh dapat kat kk sis. Kk dah cukup bagi vit yang kita perlu dah. & obimin semua vit ada dalam tu termasuk folic. 🥰

obimin dh ckup lengkap dgn iron n folic acid n lain2.... tp famasi mahalla skit.. tp klnik dpt free..