folic acid

Assalam NK Tanya..bleh ke makan acid folic yg Kita beli dekat farmasi dgn ubat obimin yg doctor bagi ? Acid folic yg mana eh yg bagus?bleh cadangkan X?

1 Balas

Klau x bkak buku pink lg bleh try acid folic appeton... Bile doc dh bg ubat klinik cth nye obimin ke zincofer ke dh bleh stop acid folic appeton tu sbb dlm ubat kk bg tu dh ade acid folic sekali... Multivitamin.... Klau nk habis kn appeton dulu pun bleh... Baru mkn ubat doc bg