Awal trismeter yang stress..

Assalamualaikum nak tanya.. di awal kehamilan betul ke x boleh tido?? mak sedara sy cakap kat saya kalau tido siang just 45 minit je.. pastu selebihnya dia cakap kena lasak sikit.. banyak buat keja.. Bukan ke awal kehamilan kena banyak berehat dan trimster ke 2 dan ke 3 baru banyakkan begerak dan buat kerja??

23 Balas

saya awal trimester malam2 lansung x boleh tidur..pukul 4pg baru nak rasa mengantuk..nasib la time tu PKP..siang2 je pukul 10 je saya tido..pukul 2 baru bangun masak..husband pun x de ckp apa..pedulikan ckp org..kita tau bdn kita mcm mana..

4y ago

sama dengan sy.. preggy n tak dapat tidur malam. nak dekat subuh baru dpt tidur.. sampai office terus tidur sampai tgh hari.. nasib baik bos n officemate faham. huhu