susah tidur

salam saya nak tanya anak saya baru 1 bulan lebh.sejak dua menjak ni dia susah betul nak tidur.kalau tido pun tido kjp ii je.tido x sampai berapa minit.kalau siang tu berjam jam x tido risau overtired.dah bedung dah pasang whitenoise apa semua x jalan jugak.kalau dlu masuk kan kat buai dia tido skrg masuk buai je nges.nak buat mcm mana ye? dah buat macam macam x leh tido jgk

2 Balas

Fasa beralih bulan kot mommy..tgk date each month..if nak msk bulan baru mmg gitu la peel dia.. sy paling xsuka beralih bulan sbb barai nk tidokan baby haha

selalu org kata nak naik2 bulan tu mmg begitu la tu sis...kdg2 kena check perut dia..pampers dia...