Awal trismeter yang stress..

Assalamualaikum nak tanya.. di awal kehamilan betul ke x boleh tido?? mak sedara sy cakap kat saya kalau tido siang just 45 minit je.. pastu selebihnya dia cakap kena lasak sikit.. banyak buat keja.. Bukan ke awal kehamilan kena banyak berehat dan trimster ke 2 dan ke 3 baru banyakkan begerak dan buat kerja??

23 Balas

Ikut body masing masing sis. Kalau rasa penat tu rest & sleep jelah. If badan okay ada mood , buat lah apa apa activity. Jangan dengar ckp orang sangat , sebab kita kena ikut body kita sendiri, body orang lain react to pregnancy 😊 awal awal just kena hati hati jangan lasak beriya sangat bila buat sesuatu.