Tak ada selera makan

Assalamualaikum nak tanya apa perlu saya buat saya xde selera nak makan berapa hari ni saya xde makan nasi ? sy risau kan kandungan sy Makan je muntah makan je muntah tgk je nak muntah apa lagi makan ? Apa perlu sy buat? Kandungan sy masuk 2 bulan dah hari ni sampai bila sy akan rasa mual2???

44 Balas

saya masuk 7week7day..alahan macam makin teruk. xdpt masuk nasi, sayur & hidu semua bau. mampu minum nestum kdg² minum oat 5 sudu saja 😣 preggy boleh ke minum oat? dh tak tau nak telan apa, semua nak muntah.