Nak tanya

Salam parents... nak tanya..normal ke kandungan sy baru 7minggu then sy hilang selera makan. Nasi blh makan 3suap je..kari,gulai,sup,bawang semua tak boleh bau...tgk makanan rasa nak muntah...minum pun sama..dh mnum oren,tp xok...normalkah sebegitu???

2 Balas

Normal sis! Tapi ingat, sis kena makan juga tau walaupun tak lalu. Sebab Baby perlukan khasiat. Ini panduan dan cara bagaimana nak atasi masalah tak lalu ketika hamil. Semoga ia berguna 😊 https://my.theasianparent.com/hamil-hilang-selera-makan/?utm_source=search&utm_medium=app

5y ago

Tq sis ayu😍...memg xlalu makan...perut lapar tp semua benda jd xmao makan...😔

Kalau saya terlebihh selera makan 😂 tp normal tu lebih2 lg kalau yg selalu muntah2

5y ago

Baik cmtu sis ..dari hlg selera makan...siksa rasanya xblh makan semua benda...😔