hearbeat baby

Assalamualaikum mummies... Saya da 10 weeks pregnant tapi semalam pergi check up doktor kata dia tak dengar lagi denyutan jantung baby(scan ultrasound 8 week 4 days) n doktor suggest refer pada hospital besar lagi 2 mnggu.. Ikutkan saya pregnant kembar.. Tapi doktor tunjuk satu baby normal size satu lagi kecil .. Adakah normal situation macam ni...?? Saya tak de bleeding lagi or sakit perut.. Rasa risau sedih semua ada...

3 Balas

Doa byk2 sis. Teringat pula kisah sy thn lepas situasi mcm ni jgk. Tp sy pegi check up dgn ada bleeding sikit2.

doa byk2 sis. Tggu scan doc kat hosp dulu. slalunye hosp pye peralatan lg canggih

semoga Allah permudahkan segala urusan awk Aamiin