Tiada denyutan jantung baby

Semalam gi scan kat klinik swasta untuk buat buku tapi doktor cakap degupan jantung tak nampak/tak de. Doktor bagi surat suruh refer kt hospital. Tapi belum gi lagi hospital. Rasa down juga sebab tahun 2019 bulan 10 gugur masa usia kandungan 12 week. Sekarang kalau di ikutkan dah 11 week 4 day. Ada ke yang pernah alami perkara yang sama macam saya.

2 Balas

sy bru je gugur 12w bulan lepas, sbb janin xde jantung, tp alhamdulillah skrg dh lekat balik.. tu pun kna bising jugak la gn doc sbb rahim xbaik lg😌

😔 sedihnya, diharap awak kuat sentiasa