SPOT BLEEDING

Usia kandungan 7w. Spot bleeding 2 hari berturut. Pagi & petang. Just ada slight dan sy tak rasa apa2 sakit. Adakah normal? Sy dah jumpa doktor. Bila scan doktor tak nampak denyutan jantung baby. Boleh kongsi if ada macam sy or pernah keguguran?

1 Balas

Sac ade lg? Blh ulang scan n jumpe doc lg 2 mggu

6mo ago

normal..sy masa 6w just ada kantung & yolk sac jer..kena spotting 2 hr..8w check nmpk baby & heart beat..sy buat 3d scan doc nmpk kantung cantik & potensi gugur 10%..yg penting spotting xsakit..itu proses penempelan kata doctor..