proses ecv untuk baby sonsang

Assalamualaikum mommy...esok Saya akm buat proses ecv..kalau Tak 3 hri lepas tpi sebab nk cukup 37 weeks,,Ade sesiapa boleh share sesiapa yg dh buat ecv nie..at tgh kumpul semangat kdg rasa nk buat,kdg rasa taknak...sbb pkir ke risiko dgn ceaser tu.. Thanks mommy2 ❤️

1 Balas

In shaa Allah ok je nti tu sis..jgn stress...pk positif..doakn yg baik2 je k.. sy pn ritu brsalin mggu ke 34 doc buat ecv juge.. alhamdulillah smuanya ok n slmt.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin...