Melintang/Sonsang

Hai ibu² smua Skrg hamil 35Week Posisi janin msih melintang/sonsang🥺Doc rujuk prgi hospital Buat ECV pusingkan baby, dh jumpa doc Swasta tpi doc x berani pusing sbb ada resiko.. Bahaya x buat Ecv? Anak kedua AnkPrtamaCeaser🥺

2 Balas

pernah dengar orang cakap ada risiko tumpah darah😦 tapi taktahu la sejauh mana kebenaran nya.. tapi harap segala urusan awak dimudahkan lah ya

3y ago

tapi cuba awak buat senaman ringan , baring and angkat punggung.. pastu kalau nak tidur letak bantal bawah punggung.. macam sya aritu doc cakap baby songsang 29weeks pastu ballik rumah saya angkat kaki ke atas and kepala kebawah.. alhmdulillah baby pusing balik tempat asal hoho.. takut jugak..

buat senaman ringan