ECV selamat or tak?

Ada tak yang pernah buat ECV? Berjaya tak pusingkan baby dgn selamat? Saya tgh 37 week. Nak buat ECV nanti.

1 Balas

doc pkar yg buat . diorng lebih arif la , setengh orng berjaya pusingkn kepala bby ada yg tak .. sakit atau tak tu brgntung keadaan . sy pun haritu hmpir nak buat ecv , bila smpai appoimnt alhmdulillah kepala bby dah kebawah . bnykkn bjalan , sujud , pujuk² bby cakp bby pusing pelan² laluan ada kat bawah tolong ibu nak, sma² kita berusaha , semoga dprmudakn sgala urusan kita bersama sis