Influenza A is gone

Assalamualaikum mommies! Siapa masih ingat ttg post sy, anak sy Dhia Zara admit hospital kajang hari sabtu & ahad minggu lepas kerana demam panas + jangkitan kuman di paru² disertai pula positif influenza A. Sy nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mommies semua sbb doakan kesembuhan anak sy. Alhamdulillah baby Dhia dah discaj dari hospital dan beransur pulih. Kini Dhia Zara dah sihat dan aktif seperti biasa. Nasihat sy pd mommies, jauhkan anak dari family member yg sakit dan jgnlah bawak anak keluar ke kawasan org ramai even mall pun buat masa skrg ni. Sbb penyakit skrg merebak melalui udara saja. Keep safe ya mommies.

Influenza A is gone
46 Balas

Alhamdulillah. .shat da bby. .🤗🥰. .moga tros shat ye bvy. 😍😘