JANGKITAN KUMAN DI PARU-PARU

anak sy dimasukkan ke hospital atas sebab jaundice. sekarang anak baru disahkan kena jangkitan kuman di paru-paru. sebelum ni dah on antibiotik 7hari tapi dr kata ubat tu tak kuat utk lawan kuman yg ada. sekarang masuk antibiotik dose kuat & on oxygen & minum pun pakai tiub. sedihnya tengok anak mcmtu, tapi untuk kebaikan anak supaya kembali sihat kan. hari2 mcm mommy nangis. mohon doakan anak saya diberikan kesembuhan dan kembali sihat seperti anak2 yg lain ya. anak sy baru 18 hari 😢 ada mommies kt sini ada pengalaman anak warded jangkitan kuman? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

semoga anak cepat sembuh, saya pn ade pengalaman anak demam, warded jangkitan paru2. baby baru 2 Hari. mmg nangis, X sanggup tgk wayar2 berselirat, tiub dlm mulut. Alhamdulillah skrg dah keluar wad. tapi saya tak bagi sesiapa dtg rumah utk lawat sampai habis pantang. baby jangkitan paru2 ni sensitif. Takut masuk wad lagi nanti. insyaAllah semua Akan baik2 shj mommy. byk2 berdoa Dan berzikir ya utk ketenangan hati.

8mo ago

anak sy duduk wad 5 hari utk jangkitan paru2.

saya fham perasaan yg puan rasai.. saya pun anak warded 11hari haritu .. on antibiotk dgn oxygen jgk.. mnum ssu pkai wayer.. rasa sedih pilu ja bila tgok .. tp demi nk tgok ank siht.. kita kna kuat.. wlpn tiap kli p mlwat kt nicu airmta suka kluar.. ttp kna kuat..

Semoga ibu kuat ya 🥹 saya faham perasaan tu , baby saya masuk wad sebab on antibiotik gbs 4 hari je pun tu dah menangis hari2. Ini kan pula dah berhari2 kat wad . Semoga baby cepat sihat n terhindar dr segala jenis penyakit lepas nii

semoga urusan awak dan baby dipermudahkan insha allah yg baik ii je❤️. jaga emosi awak tauuu sis doa banyak ii and positif insha allah semua yg baik ii je

8mo ago

amiinn amiinn. terima kasih ya sis 🤍

semoga anak awk cepat2 sembuh ye Dan awk yg tabah Dan sabar insyallah smua akan baik2 saja

Semoga ank puan cepat sembuh. Ibu kena kuat ok 💪

8mo ago

amiinn amiinn. terima kasih ya pn 🤍

Smoga dpermudahkan urusan pn🙏

8mo ago

amiinn amiinn. terima kasih yaa pn 🤍