influenza A

Minggu ke13 sy dijangkiti influenza A... skrg tgh on ubat antiviral hingga 5 hari... doakan baby n sy kuat... ade ke ibu2 kt cni kn mcm sy

22 Balas

In shaa allah, kandungan boleh bertahan sis sbb sis da nak habes trimester 1. Sye pernah kene mase bru pregnant, 5w + mse tu the. takde rezeki, turun darah lepastu gugur. Sye warded 8 hari sbb demam suhu terlalu tnggi + misscariage.

4y ago

lamenye 5hari suhu tinggi... sy 1hari pon xtahan menangis je... lps 2hari br dmm kebah. tahniah ye sis dah pregnant smula... due kite same kan bln 6

Kuatkan semangat ye sis. Banyak2 istighfar & mohon pada Allah. Semoga sis & baby selamat & sihat seperti sediakala. Moga kita semua dilindungi Allah dari penyakit2 yg bahaya camni. Aaamiinnn3 ya Allah. 🌻💚

sy pn baru je sihat drp influenza A last 2week,pregnant 24week.sis kena byk minum air masak & mkn utk bby dlm perut. semoga sis cpt sembuh & sihat seperti sediakala

Maaf nk Tanya .. mcmana sis blh kena dmm influenza ni .. maksud Saya sis Ada pegi mana² atau shopping complex ke ..

Saya 27w positif influenza A. Admit wad, on Cap Tamiflu 75mg. Dekat 2minggu jgak sy mc. Moga diberi kesembuhan sis

Moga cepat sembuh sis.. harap semua Allah mempermudahkan urusan sis,baby n family.. aamiin aamiin ya Allah

Saya kena masa awal pregnan... InsyaAllah tak ada apa2 sis...

ya allah, moga diberikan kesihatan yg sempurna dan ceoat pulih

sy pnah mse first pregnant ..in sha Allah xde ap sis

Semoga cepat sembuh Dan sentiasa sihat kedua nya.