Influenza A+ semasa hamil 14th weeks

Hi. . nak Tanya .. ada tak siapa2 pernah hamil Dan tibatiba demam mengigil2+ sakit sendi + muntah2, lepas tu pg hospital DR check ,cakap influenza a+? Nak Tanya,korang makan ubat ikut time tak? Atau bila perlu? Sbb skrg demam dah redah,suppose Panadol ambil 3 Kali sehari,tapi sy ambil bila panas bdn or x sedap badan je .. ubat batuk pun sy ambil bila perlu .. ok x macam ni? 🥲#SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Balas

Upon prescription. Tengok pada arahan kat ubat tu. Doktor akan tulis 'Bila Perlu' atau ambil ikut waktu dan dos yang doktor prescribe.

ok je