Influenza A on 22 weeks pregnancy

Hi mommies semua, saya nak share bad news sikit.. semalam saya tested positive for Influenza A virus. Simptom2 saya: 1) Demam 2) Batuk kahak 3) Selesema 4) Sakit tekak 5) Sakit2 badan sikit Minta doakan kesembuhan saya dan baby ya. Semoga ibu2 semua pun dijauhkan dari virus ni. Stay safe semuanya! 🤲🏻❤️

1 Balas

semoga sentiasa dipermudahkn dan kembali sihat sedia kala utk ibu dan baby. kurangkn keluar ya, sbb skrg mmg musim. lg2 kita ni antibodi lemah semasa pregnant sng jangkit. 😊

2y ago

amin. jaga kesihatan ya 🥰