PejuangDuaGaris

Assalamualaikum haii mommies. Ade tak sesiapa kt sini yg last period 21/09 dah ade tanda² preggy dan result UPT +ve?🥰

12 Balas

waalaikumsalam, saya😍Alhamdulillah saja2 test upt 16/10 naik double line, mcm tak percaya. sepatutnya period 17/10, dh buat blood test smlm, result confirm +ve.. 4 weeks... Insyaallah..

2y ago

waa alhamdulillah tahniah awak😍 take care tau. jage mkn minum awak😘

Saya last period 20/9. Alhamdulillah positif jgk. 17hb samar2. 19hb dah terang sikit. Tanda preggy cpt rasa lapar and sakit pinggang.

2y ago

First day. InshaAllah semoga baik2 saje utk kita semua 🥰

saya. bru test td. smlm nmpk post awak. pstu kuar beli test🤣 sbb tnda2 nk period dn preg saya sama. pg ni bru test

2y ago

yeayyyy alhamdulillah tahniah mommy. take care okey🥰

hai . saya last peried 13.9 , n test alhamdulilah + , skrg 5 week . smoga dipemudahkan urusan kita semua shingga bersalin . amin yrb 🥰🥰

2y ago

wahhh alhamdulillah tahniah awak😍 hehe Insya'Allah aamiin²

saya last period 13/9.. faint line 15/10. 16/10 x sabar terus tey clear blue digital.. alhamdulillah.. positif. now 5w

2y ago

sentiasa doakan kesihatan semua ibu dan baby🥰

Saya last period 21/09 , dh 3-4 hr lewat period sakit pinggang and payudara berdenyut . Semalam cek naik 2line upt

2y ago

Terima kasih awak 🥰

Hi, ada sesiapa di sini yang baru pregnant 4-5minggu dan rasa sakit bawah perut? Normal ke ?

2y ago

yee sye. normal je klau sakit cramp². jgn buat keje berat tau

saya last period 22/09.. alhamdulillah minggu ni cek upt result +ve..

2y ago

sy last 23/09 sama da +ve.. semoga d permudahkan urusan

Saya last period 19/09. Alhamdulillah UPT +ve bulan ni 🥰

2y ago

Insya'Allah ade rezeki lain okey. x nk sedih². sye baru miscarriage bulan 8 hari tu. seminggu jugak murung

saya last priod 1/9 , saya check 30/9 alhamdulillah ve . heheh