upt test

Assalamualaikum. Sy nk tnya knp ye bila sy pegi cek kt klinik. Doc buat upt result dia +ve pastu doc sruh tnggu 2 minggu. Tp biasalah excited kan so sy cek jgk kt umh untk pastikan. Tp result dia -ve. Dua kali dah jd cmtuh. Knp ye? Apa saya perlu buat ujian kesuburan? Sblom ni mmg sy ad masalah period tak teratur.

1 Balas

Wasalam..xpe tnggu je 2 mnggu lg, klau sis xyakin, blh mntak doktor buat test darah utk kesan kehamilan