Musykil

Sy buat test upt pd ptg 23/2 n pg 24/2. Dua2 result + ve. Tp pd 28/2. mlm slps mghrib sy tgk ade klua spotting kaler coklat. So kebetulan husben balik kje awl. Pkl 7pm trus ajk pegi klinik swasta sbb mlm hospital kerajaan xbukak. Ble jumpe dr. Dr ambik test urine. N resultnya urine ade kuman. Lps tu dr scan n dpt nmpk la bby masih ok. Dr just bg ubt utk lawas kencing n ubt tahan sakit. Pd pg esoknya (29/2) drh semakin byk klua. Mse tu pki pantyliner je. Drh sparuh pantyliner. Lps tu drh makin byk klua. So decide pegi hospital gov pulak. Pegi hospital dh pkl 4pm dh mse tu. Dr ambik test urine. Dr ckp upt - ve. N ble scan dr xdpt detect bby.. So sbb upt - ve. Dr xdpt nk ckp yg sy pregnant or x. Dr just bg tarikh appoinment ahd dpn (8/3) utk scan smula.Smpi hr ni drh still klua. Perot pon msih rse sakit. Sy nk tye. Ade kemungkinan ke yg sy dh gugur? ?? Tp sy msih konfius yg sy pregnent ke x?

2 Balas

Wsalam sis mcm sy....sy check mmg dh xnmpk bby ...pastu bila kncing trus kluar smua nya...

4y ago

Ohh same ye. Sy skrg pon dh xde isi jgk. Xpelah. InsyaAllah ade rzeki lain kali plak

Sakit perut yg mcm mana sis? Ada sakit tulang pinggul tak?

4y ago

Sakit perut mcm menstruation pain. Memg dh gugur dh. Skrg tggu rzeki lain plk. InsyaAllah