susu untuk ibu

Assalamualaikum momies. Sy preggy ank pertama. Boleh bg cadangan tak susu tepung jenama apa yg sesuai ye utk ibu?

4 Balas

Minum susu biasa dlu pn ok mcm ducth lady tu. Sbb sy rtu beli susu ibu mgndung .. tin ke 3 dpt gdm plak. Buang ja susu.. Doc xbg mnum susu ibu mgndung sbb gula tggi . Jd klau lpas mnum air gula. Result ok boleila beli susu utk ibu mgndung.

5y ago

Ductc lady susu apa sis

Susu tepung fernleaf dan duct lady pon ok puan.. murah dan bagus... 😊

Mine is anmum.. tak suka susu bole amik coklat

5y ago

sy dh cuba yg ni jgk. bgus jugak susu ni, berat pun mkin bertambah slepas 5 bulan alahan 😅

Nesply kurg gula

5y ago

nti sy try. sbb haritu ada survey jgk. tp susah sikit nk jumpa kt area sini. pergi mna2 jumpa anmum je. tq awk