Jenama susu

Nk tnye .jenama susu yg sesuai utk ibu preggy yg mmg ade diabetes sblm prggy?#ingintahu #firstmom

9 Balas

Saya pesakit DM. Susu yang saya minum sepanjang kehamilan dan tak beri kesan pada gula dalam darah dari pengalaman saya ; ESP Shaklee Mamadil (Kambing) Rrayyan (Kambing) Gold 916 (Kambing) Best best semuanya.

saya tak sure , yang saya baca dari kebanyakkan artikel, tak disarankan try anmum pada yang memang ada kencing manis . sebab kandungan gula tinggi dalam anmum

sy ad diabetes sblm prgnt lgi.. setakat ni mnum friso mum & similac okay.. anmum x digalakkan sbb gula tinggi..

susu fresh milk atau amik tablet kalsium je.. susu skrg byk kalori.. buat tambah berat je

saya amalkan susu ducty lady . full creamm or fat low

Saya minum Similac Mum. Anmum Materna sangat manis.

sy amal ssu brand lazz ..sgt bgs dan sdap

brand lazz bgs utk kncg mns

Esp shaklee Fresh milk