Jenama susu tepung kurang gula yg sesuai utk ibu mengandung yg obesiti

Hi mommies. Nak tanya apa jenama susu tepung kurang gula yg sesuai ya untuk ibu mengandung yg obesiti ?

3 Balas

saya pun obes, tapi tak sangkut gdm. saya minum frisomum vanilla. seminggu 3 kali je paling banyak.

sy doc mmg xbg mnum ssu sbb GDM...hnya susu kotak low fat jaa blh mnm utk ibu gdm...

tak sure, yang pasti jangan minum anmum sebab tinggi gula walaupun tiada gula tambahan 🤗

2y ago

oke noted. tq :)