susu

Susu ape yg sesuai ye utk ibu preggy?

10 Balas

Sy susu ibu mgdug xleh mnum, suka mual bila minum.. Lastly ssuai dgn susu fernleaf.. Dlu klo g mall or klinik doc akn bg sampel, so mudah sikit nk tau ssuai ke x.. Apa pun dlm tu kna ada khasiat, vitamin, & biarlah dluluskan pakar pmakanan

5y ago

Okay nnti sy try. Terima kasih

Susu kow fatt .susu segar je kalau saya,sbb susu mengdung agak tinggi gula tkt nti kena GDM

5y ago

Baiklah. Terima kasih ye ats info 😀

Low fat ape2 je susah mnm susu tp sy cmpur ncafe skt Tnpa gula bru blh mnm..

Apa2 susu boleh..lebih baik yg takda gula.. Dutchlady... anlene.. desa..

4y ago

Boleh2.. try dlu beli yg kecil.. Sbb tkut tekak tdak ssuai dgn awk

Minum susu segar low fat sis. D galakkan oleh doc & nurse KK sendiri ☺

5y ago

Baikkk. Terima kasih ats info 😊

Boleh susu smom ☺ .. Saya amal nie sejak tau pregnant ..

Sy minum anmum👍

HL. Farmfresh

similac

Anmum.