Kuning x habis2

Assalamualaikum mama2 tempoh hari saya ada bertanya mengenai tips turunkan kuning. Hari ni baby sy dah 1bulan.. Kuning masi atas 100... Nak tanya pengalaman ada x mama yg anaknya masi kuning lebih sebulan masi atas 100. Apa yg nurse buat.. Stop cek kuning atau cam mana?

16 Balas

anak sy sda 26hr kuning blm turun trus ikhitar mndi ubat kampung..sy guna tu daun durian belanda utk kasih mandi bby sy..syukur kuning bby sy trun

2y ago

Da mcm2 ikhtihar pakai mandi. Still lambat turun