Demam Kuning

Assalamualaikum mommies, sy nak tanya apa petua yang baik utk kurangkan kuning dengan cepat ya? Sy dah cuba bermacam2 cara tapi kuning bayi masi dalam 100++. Kalau boleh nak kurangkan ke 60lebih sebelum baby masuk hari ke 20. Tak sanggup tengok baby kena cucuk jarum balik2. Hmmm

1 Balas

Hi sis! Di sini ada panduan lengkap tentang demam kuning dan cara untuk mengurangkannya. Semoga bermanfaat https://my.theasianparent.com/petua-hilangkan-kuning-bayi/?utm_source=question&utm_medium=recommended