Scan 5 minggu

Assalamualaikum maaf tumpang tanya sesiapa yang pernah terjadi masa awal kehamilan, scan alhamdulillah kantung ada, tapi belum nampak janin. Tak nampak apa-apa lagi...doktor suruh cek lagi lepas dua minggu. Memang belum nampak atau ada apa-apa ya?

14 Balas

masa sye scan dh 6 minggu...mungkin sebb awal lgi kn itu yg x nmpk tuu

ada yang dah scan ke ? normal ke keluar spotting warna coklat ?

2mo ago

Normal biasa tu.x nmpak ap bila scan.. Klo dah 26 week blh scan.. Baru tau jantina..

5 week mmg nmpak kntung je sis,better scan 8week...

normal sis . ada yg 7 8 minggu bru nampak janin